Pentru noi, feedback-ul clientilor este foarte important. Mai jos, regasiti cateva recenzii lasate de acestia pe pagina noastra de Facebook.

Pasiune, talent, profesionalism si dedicare... In cele mai frumoase momente din viata este important sa ai langa tine o echipa care sa ti le ofere. Cu Redcover Media aceste momente devin de neuitat
Andra
July 02, 2018
Super tari!!! Rezultatul muncii lor este pur si simplu genial!!!
Sbantu Roxana Mihaela
December 23, 2017
Very professional and friendly, had an amazing and special day, can’t thank you guys enough for the beautiful photos and video, will definitely recommend to friends and family.
Chirila Kelly Ann Maria
Mireasa
December 23, 2017
O echipa de tineri talentati si dedicati meseriei lor. Va multumim pentru energia pozitiva transmisa si profesionalismul de care ati dat dovada.
Chirila Mihaela
December 22, 2017
O echipa de oameni profesionisti si distractivi. Rezultatul muncii lor este pur si simplu GENIAL! Recomand cu mare incredere dacă doriti sa aveti parte de cele mai frumoase clipe și amintiri!
Ioana Maria Neculaico
Mireasa
June 08, 2017
Profesioniști. Au facut ca, în urma evenimentului nostru, sa ramana amintiri emoționante, la care ne uitam cu drag.
Olteanu Roberta Carla
mireasa
September 10, 2017
O echipă foarte tare şi pasionată. Am aşteptat cu sufletul la gură să vedem pozele şi....tot odată şi petrecerea gâzei noastre! Am retrăit toate emoțiile de la biserică. Mulțumim pentru frumoasele şi minunatele amintiri!
Dana Maria Avădăni
Client botez
August 15, 2017
Super echipa din toate punctele de vedere!!! Recomand cu cea mai mare caldura tuturor celor care vor sa aiba amintiri de ff buna calitate. Mult succes baieti !!!
Bogdanel Sbantu
Client  - Botez&Cumetrie
May 21, 2017
Echipa foarte profesionista, cu idei originale pentru fiecare sedinta! Recomand!
Bogdan Zorici
mire
November 29, 2016
Dacă nu vreţi doar nişte poze , ci şi amintiri apelaţi cu mare încredere la ei ! Atmosfera e foarte plăcută cu ei , veți fi cu zâmbetul pe buze mereu iar de profesionalism nici nu trebuie să mai spun ,e de la sine înțeles. P.S. Sunteți cei mai faini ! Mulțumesc !
Georgiana Acs
model
November 29, 2016
Mai mult decat o echipa, niste oameni care isi dau interesul ca tu sa fii multumit. Profesionisti si de incredere. Ce iti poti dori mai mult?
Marius Turcu
November 28, 2016
Bătaie cu pulbere colorată,duş din copac...eram putin reticentă de ce va ieşi la şedinta foto-video "Trash the dress",dar rezultatul mi-a intrecut orice aşteptări! Ne-am distrat copios,am depăşit tracul pt aparatul foto/video şi am rămas cu niste amintiri superbe! Recomand cu căldură !! Cu siguranță vom colabora şi in viitor!
Oana Onofrei
mireasa
November 17, 2016
Datorita lor, aveti cele mai frumoase amintiri, o viata!
Alexandra Maria Fântânariu
mireasa
November 15, 2016
O echipa de profesionisti cu scule pe masura, idei fresh si rezultate pe masura! Recomand!
Gabriel Gherghe
Stand-up comedian
November 10, 2016

Intreaga lista cu recenzii o gasiti aici.